Thursday, April 11

Kepada semua yang pernah membaca blog saya.

Assalamualaikum wrb.

Ketika kamu baca post saya yang ini, kemugkinan saya sedang berada di atas kapal terbang, ingin menuju ke Amman, Jordan dan akan memasuki Palestine melalui laluan Jordan.

Disini saya ingin meminta maaf kepada semua yang pernah menjenguk blog saya, dan terguris hati dengan tulisan saya, atau terasa tak puas hati dengan tuan empunya blog, atau ada hak yang tidak terlangsai. Sejujurnya saya minta maaf.

Dan, sekiranya ada segala hutang-piutang antara saya dan kamu, saya mohon dihalalkan kerna condition saya sekarang ni. Tapi kalau saya pulang, inshaAllah saya akan langsaikan. Harini, Rabu bersamaan 3.4.2013. Saya mendapat berita tentang Gaza diserang lagi. Dua orang rakyat Palestin mati, kerna kehancuran badan.

Berdoalah agar kami tidak apa-apa disini. InshaAllah, selepas ke Palestin akan terus bergerak menunaikan Umrah. Mohon didoakan perjalanan semuanya selamat.

May Allah bless!
Semoga Allah permudahkan kita semua.

Mati itu dekat. Moga persiap diri dengan mantap dan hebat.

11 comments:

bakal jenazah said...

jaga diri ya kak. Allah sentiasa ada dengan akak. ;)

Farah said...

May Allah ease your journey, Husna.

twinkle twinkle said...

k husna ;')
semoga Allah memudahkan urusan akk dan merahmati akak :)

Cik Imia said...

InsyaAllah Allah bersama akak dalam setiap saat hidup akak. May Allah ease your way to a better self. For Islam :)

HUSNA said...
This comment has been removed by the author.
HUSNA said...

Allahu Akhbar
insya Allah, Allah dah tetapkan yang terbaik buat saudari
saudari punyai peluang untuk sama-sama berjuang di sana

permudahkanlah ya Allah

Anonymous said...

Untuk Palestine,


you'll be free.

Kak Husna,
selamat ya!

:')

Anonymous said...

Macam mana husna pegi ? Melalui apa ? Akak nak cari platform ke sana

Anonymous said...

As'salam,

tersentuh saya membaca blog saudari.. Moga Allah permudahkan jihad saudari.....

Husna AOmar said...

Akak, bestnyaaa pi Gaza!
Doakan saya akan menjejak sana ;-)

Jaga diri.
Ayah pun akan ke sana Isnin nanti.
Akan saya shootkan doa buat semua!

Faarihin Talip said...

Assalamualaikum..

akak baru kesempatan nak baca blog husna ni..

ada di mana sekarang?

semoga segala-galanya... baik2 aja..

teringin sekali nak jejakkan ke bumi palestin..

May Allah bless u husna..