Saturday, September 7

Saya ada satu sifat

kalau saya dah delete sesuatu benda tu dalam minda saya ni, inshaAllah, sampai bila-bila pun saya tak nak ingat, cari, tengok balik, dan semua-semua tu :)

because those kind of things, dah memang tak penting dalam diri. So, saya delete. Senang kan? Jadi, kamu kamu yang diluar sana tu, kalau rasa ada benda yang kamu taknak dalam kepala kamu tu, senang.

Delete terus.

Kerna minda kamu sangat hebat dalam mendelete benda, termasuk pelajaran! keh! :P
Because there's a thing that shouldn't be in your head.

Selamat menjaga minda, hati, dan diri :)

5 comments:

Akhi. said...

"Kerna minda kamu sangat hebat dalam mendelete benda, termasuk pelajaran! keh! :P
Because there's a thing that shouldn't be in your head."

Faarihin said...

macam mana nak delete?

hurmm.. kadang-kadang memang kita dah tak nak ingat. tapi bila hadir sesuatu yang buatkan kita teringat perkara yang kita delete tu, memang susah juga nak lupakan.

Salsabila said...

boleh sebenarnya awak! hee. sebabnya, otak kita sangat hebat dan lagi hebat dari komputer tu sendiri :)

yang penting, ask for Allah. untuk kita lupakan apa yg tak sepatutnya kita ingat, inshaAllah.

^_^

Mirae Adnan said...

saya tak jumpa button delete tu.. :'(

Salsabila said...

inshaAllah ada,

hwaiting carik! <3